6. Geleneksel Kültür Sanat Ve Patates Festivali Yapıldı

29 Ağustos 2017

Belediyemiz tarafından yapılan ve gelenekselleştirilen 6.sını düzenlediğimiz Kültür Sanat ve Patates Festivali İlçe halkının ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Festivale 3 ü yerel olmak üzere 5 sanatcı katıldı. Festivale İlçe Kaymakam vekili ve Şarkışla Kaymakamı Sayın Akif Pektaş, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, İlçemizin Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Festivalde açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ; Geçen yıl hain darbe girişimi nedeniyle festivalimizi yapamadık, bu festival gerek ilçede yaşayan gerekse ilçe ve yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin kaynaşmasına vesile olacaktır bu ve bunun gibi organizasyonların artmasını temenni ediyorum, dedi. Festivalimize Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme adlı parçasıyla meşhur olan Mümin Sarıkaya, Halk müziğinin ve Sivas’ın güçlü sesi Pınar Dağdelen katılımcılara eğlenceleli saatler yaşattı.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR