Başkanımız Mustafa Demir Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

12 Haziran 2018

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir; Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir,mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.
Bayramlar, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için eşsiz bir fırsattır.
Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.
Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR