Belediye Başkanımız Mustafa Demir’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

23 Kasım 2018

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir; Mesajında, toplumların bilgili ve kültürlü nesiller olarak yetişmesinde öğretmenlerin önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir,  öğretmenlerin toplumların mimarı olduklarını belirterek “Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ülkemizin her noktasında, her kademede büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz, ulaşacağımız aydınlık yarınların mimarı olacaktır” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmenlerimizi hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum” dedi.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR