İmam Hatip Lisesinden Anlamlı Program

19 Aralık 2017

Gemerek Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Onlarda Buradaydı adlı programın konuğu Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’di.Başkanımız Gemerek İmam Hatip Lisesi mezunu olması hasebiyle programın onur konuğu oldu. Programda söz alan Belediye Başkanımız öğrencilere; sizler geleceğin mimarlarısınız, her birinizin muhakkak bir hedefi olmalı ve bu hedef doğrultusunda yılmadan çalışmalısınız, inandığınız doğruları inandığınız gibi yapın ve hedefinizi her zaman yüksek tutun, dedi. Bunların yanısıra öğrencilere Belediyemizde yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile alakalı bilgi paylaştı, ardından Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir bütün öğrencilere Bayrak hediye etti. Program Sonunda Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Sayın İsmail Arslan Belediye Başkanımıza Kuran-ı Kerim Hediye etti. Öğrencilerle beraber yemeğe katılan Başkanımız bir süre okulu gezdikten sonra oradan ayrıldı.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR