Kamuoyuna Duyurulur

15 Nisan 2019

Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün yoğun çalışmalarına rağmen ilçe merkezinde başıboş köpeklerin artışı insan ve çevre sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşmıştır. Başta Öğrencilerimiz olmak üzere ilçe halkının şikayetlerinin artması sebebiyle ilçemize çevre köylerden getirilip merkeze salıverilen başıboş sokak köpekleri Veteriner ve Zabıta gözetiminde toplatılarak Belediyemize ait Hayvan Barınağına götürülmektedir. Gemerek’te Her Can Kıymetlidir şiarıyla 5393 sayılı belediye kanunu uygulanarak toplanan köpeklerin aşıları ve bakımları yapılarak barınağımızda bakılmaktadır. Ayrıca Önümüzdeki günlerde projesi belediyemize  ait modern bir hayvan barınağı yapımına başlanarak en kısa sürede ilçemize kazandırılacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur REMZİ KILIÇDAĞI   Belediye Başkanı

Emine İNCEÖZ