Kayseri Şeker İle Tapu İmza Töreni

18 Mayıs 2017

Kayseri Şeker Fabrikasının Belediyemize ait araziyi satın almasının ardından Kayseri Şeker Yönetim Kurulu üyesi  Sayın Halis Lektemur ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Osman Canıtez ile Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir arasında tapu imza töreni gerçekleştirildi. Kayseri Şeker Fabrikası yetkilileri Belediyemizden satın almış olduğu arazi üzerine ilçe ekonomisine katkı yapacak bir tesis kuracağını belirtirken Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir satışın her iki tarafında menfaatine olduğunu İlçemiz ekonomisi katkı sağlayacak bir tesisin yapılacağından emin olduğunu belirtti. Tapu imza töreninin ardından Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ve beraberindeki Gemerek İlçe Heyeti Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ederek arazi tapusunu devretti. Tapu devir törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Cuma Kılınç,  Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Hicabi Pekyürek, Murat Soytürk, Kayseri şeker Gemerek bölge temsilcisi Sayın Nizamettin Çatak ve çiftçilerimiz katıldı.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR