Şarkışla Şehitlerimiz Son Yolculuklarına Uğurlandı

1 Ağustos 2018

Dün, Hakkari Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Büyükçiftlik beldesi Susak Deresi mevkiinde meydana gelen olayda, üs bölgesinde görevli Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’yı ziyaretten dönen eşi Nurcan Karakaya(25) ve yanındaki 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya’nın bulunduğu otomobilin geçişi sırasında patlama meydana geldi. PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen olayda, Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya şehit oldu.

Şehitlerimizin cenaze töreni ikindi Namazına müteakip Şarkışla Muhsin Yazıcıoğlu Camisinde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Sayın Mustafa Destici, Sivas Valisi Sayın Davut Gül, Ak Parti Sivas milletvekilleri Mehmet Habip Soluk ve Semiha Ekinci İlçe Kaymakamımız Sayın Kübra Karaalioğlu, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ile şehit Nurcan Karakaya’nın eşi Jandarma Astusbay Çavuş Serkan Karakaya, annesi Suudiye Demir ile yakınları ve yaklaşık 10 binlerce vatandaş katıldı.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR