Vali Gül İlçemizi Ziyaret Etti

16 Mayıs 2017

Sivas Valimiz Sayın Davut Gül İlçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlk olarak Yeniçubuk Toplum Sağlığı Merkezi inşaatını gezen Gül daha sonra sırasıyla Yeniçubuk halk pazarı, Yeniçubuk Atatürk İlkokulu Kermesi, Gemerek İmam Hatip Ortaokul inşaatı, Gemerek Cumhuriyet ek derslik inşaatı, Gemerek Meslek Lisesi ziyaretlerinin ardından ilçe köy ve kasaba muhtarları ile konferans salonunda istişare toplantısı gerçekleştirdi, ardından Kartalkaya baraj inşaat alanında incelemelerde bulunan Sayın Gül İlçemizden ayrıldı. Sayın Gül’ün ziyaretine  İlçe Kaymakamı Sayın Cuma Kılınç, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, Garnizon, Jandarma Komutanı Sayın A. Barış Ulucanlı, İlçe Emniyet Müdür vekili Sayın Serkan Küçük, Belediye Meclis Üyelerimiz, Stk temsilcileri eşlik etti.

Mustafa Demir
MUSTAFA DEMİR