2020 YILI HAZİRAN AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

23 Haziran 2020

22.06.2020 Tarih ve 2020/28 Sayılı Meclis Karar Özeti
Belediyemiz Meclisi 22/06/2020 tarih Pazartesi günü saat 14.00 de başlayan olağanüstü toplantısında yapılan yoklama neticesinde toplantı yeter sayısı mevcut olduğu görülerek Meclis Başkanı Remzi KILIÇDAĞI birleşimi açtı.Geçen toplantıda alınan karar özetleri okutularak, gündemin birinci maddesi İlçemiz Meydanlarının Düğün-Nişan Etkinlikleri için Kiraya verilmesi ve Ücret Belirlenmesi birinci birleşimin birinci oturumunda görüşülmeye geçilerek; Ülkemizde yaşanan covid-19 nedeni ile düğün nişan gibi merasimlerin açık havada yapılması için yayımlanan genelge ve hıfzıssıhha kurul kararları dikkate alınarak ilçemizde yapılacak düğün ve nişan merasimleri için Bahçeli Mahallede bulunan Cumhuriyet Meydanı ve/veya Pazar yerinin Cuma günü, Yenihayat Mahallesinde bulunan Yeniçubuk 15 Temmuz Demokrasi Meydanının kurulan Pazar nedeni ile Pazartesi- Salı günleri hariç Fen İşlerince belirlenecek trafiği aksatmayacak şekilde sadece boş alanı kullanmak üzere günlük 250-TL.bedelle düğün sahibinin müracaat edip ücreti yatırması şartı ile malzemesiz yer tahsisinin yapılmasına katılanların oybirliği ile kararın gereği için karar suretinin asayiş yönünden İlçe Emniyet Müdürlüğüne verilmesine, yer tespiti için Fen İşleri Müdürlüğüne, ücret tahsili ve takibi için Mali Hizmetler Müdürlüğüne verilmesine katılanların oybirliği ile karar verildi.

Arif PEKER 15,05,2020