29 Ekim Cumhuriyet Bayram Mesajı

29 Ekim 2019

Gemerek Belediye Başkanı Sn Remzi KILIÇDAĞI,NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAM MESAJI

“Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 96. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Laik, demokratik, çağdaş Türkiye’nin güvencesi olan Cumhuriyet’in oluşturduğu özgürlük ortamını her geçen gün daha fazla koruma ve onun evrensel değerlerine daha sıkı sarılma gerekliliğinin bilinciyle, tarihimizin dönüm noktası Cumhuriyetimizi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmişte olduğu gibi bugün de yarında yaşatacağız. Ülkemizin ve milletimizin kurtuluşu için canlarını vermekten çekinmeyen başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde sonsuz minnet ve saygı ile eğiliyorum. Büyük onur ve gururla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Gemerek Belediye Başkanı Remzi KILIÇDAĞI

Halis Turgut İLHAN 06.11.2019