31/08/2020 Tarihli İmar Komisyon Raporu

4 Eylül 2020

Belediyemiz İmar Komisyonu; Sinan DURMUŞ, Hüseyin KARTAL ve Macit ÇATAK ın iştirakleri ile 31/08/2020 Pazartesi günü imar tadilatı Konulu gündemli toplanmıştır.

Yenihayat Mahallesi istasyonaltı kümeevlerde bulunan 148 Ada 14-16 parsel etrafında bulunan alana ticari alan ve konut çalışması yapılması planlandığından mevcut imar planında görülen park alanının yine aynı ada ve mülkiyet sahiplerinin arsasının içerisine kaydırılması imar tadilatı talep edilmiştir. Yerinde yapılan incelemelerde yatay 29.540 – 29.882 dikey 29.353 – 29.711 koordinatları arasında kalan alana yapılması planlanan ticaret alanı İlçemiz gelişimi açısından faydalı olacağından ve işçi istihdamı sağlayacağından Yenihayat Mahallesi 148 Ada 14 ve 16 parsel nolu taşınmazın bulunduğu alandaki park alanının aynı ada ve mülkiyet sahiplerinin arsasının içerisine kaydırılarak Konut + Ticaret alanı olarak  tadilatın yapılmasına oybirliği ile sakınca olmadığı görüşümüzü bildirerek konunun Belediye Meclisine havalesi uygundur.

KOMİSYON BŞK.                                              ÜYE                                                                        ÜYE

Sinan DURMUŞ                                         Hüseyin KARTAL                                               Macit ÇATAK

Arif PEKER 15,05,2020