Barış Pınarı Harekatına Destek Bildirisi

18 Ekim 2019

Bölgemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DAEŞ=PKK=PYD=YPG terör örgütlerinin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm, sürgün, baskı ve katliamla yitirmiş yüz binlerce Suriyeli’nin vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Barış Pınarı Operasyonu’nu Gemerek Belediye Meclisi olarak destekliyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Belediye Meclisimiz, kahraman Mehmetçiklerimizin yanındadır.
16.10.2019 Çarşamba günü Sayın Cumhurbaşkanımız teklifini tüm dünyaya ilan etmişti.
17.10.2019 Tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında toplanan TÜRKİYE CUMHURİYETİ ile ABD arasında yapılan görüşmelerde, Sahadaki gücümüz ve masadaki kararlılığımızla güvenli bölgeye ulaştık.
Bu kararı Gemerek Belediye Meclisi olarak destekliyoruz.