Tarım Kredi Kooperatifinden Bilgilendirme Toplantısı.

13 Mart 2015

Tarım Kredi Kooperatifi Tarafından Tarsim sigorta ve indirimli kredi bilgilendirme toplantısı Belediye binamız Toplantı salonunda yapıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’in aynı saatte başka bir programı olduğundan dolayı katılamadığı toplantıya Tarım Kredi Kooperatifi Sivas Bölge Müdürü sayın İsmail Köse, Bölge Müdür yardımcısı sayın Fatih Oğuzhan, Bölge şefi sayın Atilla Çakmak, Çepni Belediye Başkanı Sayın Murat Uçar, Yeniçubuk Tarım kredi kooperatifi Müdürü sayın Bahtiyar Çelik, Muhtarlar ve çiftçilerimizin katılımıyla yapıldı.

Toplantı sonrası Tarım Kredi Kooperatifi Sivas Bölge Müdürü sayın İsmail Köse ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’i Makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir ile kısa görüşmenin ardından ilçemizden ayrıldı.

IMG_5504 IMG_5507 IMG_5508 IMG_5509 IMG_5514

Bu haber 2.216 kere okundu