TBMM komisyon Başkanı Sn İsmet YILMAZ , AK parti millet vekili Sn Mehmet Habip Soluk , ilçemizi ziyerette bulundu.Kaymakamımız Sn Cenğiz NAYMAN , Belediye başkanımız Sn Remzi KILIÇDAĞI ,DSİ bölge müdürü İsmail KAYA , Ak parti il başkanı Hakan AKSU , İl meclis üyeleri ,ilçe emniyet müdürü , İlçe Garnizon komtanı , İlçe başkanı ,belediye meclis üyeleri , Daire amirleri ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla karşilandı.Millet vekili ve beraberindekiler, Salı Pazarındaki esnafları gezerek bol kazançlar temennisinde bulunarak, Belediye Aile çay bahçesinde bir araya geldi . ikramlarda bulunuldu.Yapımları devam eden Tren yolu Üst geçit çalişmaları ve Şehit Ahmet Karahan ticaret meslek lisesi inşaatların çalışmaları hakkında yüklenici firmadan bilği alan millet vekilleri konunun takipçisi olarak en kısa zamanda bitirilmesi konusunda sözü alındığı öğrenildi , ardından ilçemizden ayrıldı.