Türkiye Belediyeler Birliğinden Hibe Çöp Kamyonu

7 Eylül 2019

Türkiye Belediyeler Birliğin’den Ford marka Çöp Toplama aracımız Gemerek Meydanında Kurban kesimi ve Kur’anı Kerim Okunarak teslim alındı.Gemerek belediye Başkanımız Remzi KILIÇDAĞI Konuşmasında Sayın Bakanımız İsmet YILMAZ ,Sivas Milletvekillerimiz Mehmet Habib SOLUK,Semiha EKİNCİ,Ak Parti il Başkanı Hakan AKSU, Ak Parti Gemerek İlçe başkanı Çağrı BALCI’ya emeklerinlen dolayı teşekkür ederim dedi .Gemerek Belediyemize bu aracın verilmesinde Ayrıca Genel başkan yardımcımız Mehmet ÖZHASEKİ Beyin çok büyük desteği olmuştur teşekkür ederim diyerek sözlerini bitirdi. Remzi KILIÇDAĞI,Ak Parti ilçe başkanı Çağrı BALCI, Belediye meclis üyeleri ve halkımızın katılımıyla gerçekleşti.Sayın Remzi KILIÇDAĞI Türkiye Belediyeler Birliğinden gönderilen hibe çöp aracının ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Mehmet Akkoç  29.08.2019