Yeniçubukspor Umudunu Önümüzdeki Sezona Bıraktı.

23 Haziran 2014

2. Amatör kümede mücadele eden Yeniçubukspor son maçlar öncesi 1. Amatör lige çıkma yolunda büyük avantaj sahibiydi ve son maçını lig lideri Şarkışla Belediyespor’la oynayacaktı. Yeniçubukspor kazandığı taktirde önümüzdeki sezon 1 amatör ligde mücadele edecekti.

Dün sivas fuar alanında oynanan karşılaşma ekibimiz istediği sonuçu alamadı Şarkışla Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Yeniçubukspor umutlarını önümüzdeki sezona taşıdı.  Gurupta umutlarını son maça kadar taşıyan Futbolcularımız teknik heyet ve Başkanımıza teşekkürü borç biliriz. Ayrıca Şarkışla Belediyespor maçında Sivas’a gelerek Yeniçubukspor’u destekleyen Gemerekspor teknik heyet ve futbolculara teşekkür ediyoruz. 1.Amatör kümeye çıkan Şarkışla Belediyespor’a başarılar dileriz.

Bu haber 2.154 kere okundu