Yoğun Tipi Ve Soğuk İlçemizi Olumsuz Etkiledi.

8 Ocak 2015

Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl gerek ülkemiz gerekse ilçemizde tipi ve soğuk hayatı olumsuz yönde etkiledi. Salı akşamı etkisini göstermeye başlayan yağmurun ardından Kar’a dönüşen yağış iki gün aralıksız devam etti dün itibarı ile tipi’ye dönüşen ve ilçemizi Sivas ve Kayseri’ye bağlayan karayollarının aralıklarla kapanmasına sebep oldu.

İlçe merkezimizde halkımızın mağdur olmaması için Belediyemiz, personelleri cadde, sokaklarda kar ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapmıştır. ilçemize bağlı köy yollarında ise Belediyemiz, özel idare ve köy hizmetlerine ait iş makinaları ve personellerle koordineli olarak ve köy yollarında kar’la mücadele ederek halkımızın mağdur olmasını engellemiştir.

IMG_0238 IMG_0239   kar kar1IMG_0258

Bu haber 1.344 kere okundu